Някога британската актриса Норма Ен Сайкс, известна още с името

...
Някога британската актриса Норма Ен Сайкс, известна още с името
Коментари Харесай

Някога тя бе мечтата на милиони мъже, но британската "Мерилин Монро" си отиде в нищета и никой не разбра за това

Някога английската актриса Норма Ен Сайкс, известна още с името Сабрина, бе мократа фантазия на мъжете по целия свят, само че последните години от своя живот тя прекара в мизерия и давност. На 10 октомври изданието " Мирър " заяви за кончината на актрисата - стана ясно, че самотната стара жена е умряла още през ноември 2016 година.

Сабрина бе известна във Англия и Съединени американски щати като " английската Мерилин Монро " и " нямата русокоска ". Момичето не притежаваше огромен гений, не умееше да пее и танцува, само че с осанка като нейната, това не се и искаше от нея. Славата застигна Сабрина през 1955 година, когато тя е била единствено на 19 години. Момичето се снима в реклами и сериали, в които играеше положителни и безмълвни героини. Влюбените ѝ фенове са ѝ писали хиляди писма на седмица. Тя в била забелязвана в компанията на Елвис Пресли и Франк Синатра.


Своята последна роля в киното Сабрина изигра през 1969 година, след което завърши с актьорската кариера. Две години по-рано тя се омъжи, само че бракът ѝ се оказа неудачен и се разпадна 10 години по-късно. След това тя си купи дребна къща в северната част на Холивуд и, както написа " Дейли Мейл ", е водила монашески живот.

Дълги години Сабрина не се срещаше с публицисти и не попадаше под светлината на прожекторите. През 2007 година редица английски издания оповестиха, че някогашната актриса е прикована към леглото и живее в мизерия. Жената призна тогава за проблеми с гърба, само че отхвърляше липса на пари. На 24 ноември 2016 година някогашната звезда и фантазия на милиони мъже умря на 80 години от заразяване на кръвта след неудачна здравна намеса. За кончината ѝ обаче медиите схванаха едвам в този момент.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР