Някъде към 7:05-7:10 часа кучето започна да лае. Погледнах през

...
Някъде към 7:05-7:10 часа кучето започна да лае. Погледнах през
Коментари Харесай

Майката на Иванчева пред bTV: Ще гледам внука си, много хора помагат


Някъде към 7:05-7:10 часа кучето стартира да лае. Погледнах през шпионката и видях хора пред вратата, облечени в черно. Отворих я и видях, че са служители на реда. Попитах ги какво става, те не ми дадоха отговор, влязох вътре, те схванаха, че съм майката и ми споделиха, че са пристигнали да приберат Десислава. Шокирах се. Никой нищо не ти споделя, видях Десислава за половин час да си приготви багаж за шест години.

Това описа пред майката на Десислава Иванчева Любка Иванчева. на столичния регион „ Младост “ влиза за в Сливенския затвор. Върховният касационен съд (ВКС) ѝ даде 6-годишна ефикасна присъда по делото за приемане на рушвет, която е дефинитивно.

Майка ѝ добави, че ще гледа внука си и че доста хора и оказват помощ и добави: " Вярвам, че ще има Видовден ".

„ Непрекъснато идват хора да ни оказват помощ, имам помощ от доста хора. Трябва да се грижа за детето и ще го направя “, добави Любка Иванчева.

Взела е SIM карта от някой различен пандизчия и се чухме. Казва, че са с Биляна в една стая. Повече нищо не изясни. Само сподели, че след десетина дни или две седмици няма да са дружно, тъй като тя била наказана за непоколебим (режим), а Биляна за естествен и тогава ще ги разделят. Не знам толкоз рискова ли е, че да отиде да лежи с убийците?

Албена Белянова съобщи, че това е чудовищна неправда.

„ Две почтени дами са в пандиза. Имаме една модерна инквизиция на Борисов. Целта е да се сплашат безусловно всички, които се борят с корупцията. Ще образуваме интернационален екип от правозащитници, дружно със студенти по право от Софийски университет, които ще подготвим отбраната “, добави тя.

„ Искаме ново следствие, с цел да изплуват всички неистини по това дело “, съобщи Татяна Христова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР