Нуно Ешпирито Санто вече не е мениджър на Тотнъм, съобщиха

...
Нуно Ешпирито Санто вече не е мениджър на Тотнъм, съобщиха
Коментари Харесай

Нуно Ешпирито Санто вече не е мениджър на "Тотнъм"

Нуно Ешпирито Санто към този момент не е управител на " Тотнъм ", оповестиха от клуба. Той е бил уволнен тази заран, единствено четири месеца след назначението си.

В събота " Тотнъм " загуби с 0:3 от " Манчестър Юнайтед ", а безличното показване на лондончани в този мач са изчерпали търпението на управлението на " шпорите ".
Снимка: Reuters
Феновете на " Тотнъм " демонстрираха отношението си по време на дуела с " алените дяволи ", като бурно освиркаха португалеца и скандираха по негов адрес " не знаеш какво правиш ".

Нуно Ешпирито Санто управлява " Тотнъм " в 17 мача във всички шампионати. В тях лондончани реализираха осем победи и записаха седем загуби, като означиха 21 гола против 23 позволени.

Club announcement.
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial)

" Знам какъв брой доста Нуно и неговият щаб желаеха да съумеят и скърбя, че би трябвало да вземем това решение. Нуно е същински благородник и постоянно ще бъде добре пристигнал тук. Бихме желали да благодарим на него и на щаба му и да им пожелаем всичко най-хубаво в бъдеще ", съобщи спортният шеф на " шпорите " Фабио Паратичи.

Все още няма информация кой ще размени португалеца отпред на лондонския клуб.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР