Нумеролозите и астролозите са единодушни, че всеки човек има свои

...
Нумеролозите и астролозите са единодушни, че всеки човек има свои
Коментари Харесай

Най-нещастните дни от седмицата за всяка зодия

Нумеролозите и астролозите са единомислещи, че всеки човек има свои сполучливи и несполучливи цифри. Същото се отнася и за дните от седмицата всеки, от които е удобен за някои зодиакални знаци, само че в това време несполучлив за други.
Ето и кои дни от календара за всяка се смятат за най-неблагоприятните:
 3-те женски зодии, които крадат непознати мъже 3-те женски зодии, които крадат непознати мъже
Има дами, които съумяват да влязат в непознато семейство и да вземат мъже с особена лекост и нещо не постоянно зависи от мощния пол. Способност...
Овен
За множеството Овни, петъкът е най-злополучния ден от седмицата. На този ден постоянно се следи енергиен дисбаланс. Такъв се отразява зле на представителите на този зодиакален знак. Затова астролозите предлагат на Овните да не насрочват значими събития в петък, а по-скоро да почиват и да се отпускат.
Телец
Най-неблагоприятният ден от седмицата за Телец се назовава вторник. Именно в този ден стартират да реагират остро на рецензиите, отправени към него. На този ден влиза в спорове с други хора и не се усещат доста добре.
 мразят
 3-те най-жестоки зодии измежду мъжете 3-те най-жестоки зодии измежду мъжете
Астролозите показват най-жестоките знаци на зодиака, измежду мъжете. Те натрупват възмущение, майсторски отмъщават и фамилният живот с тя...
Близнаци
Близнаците в действителност не обичат понеделник и постъпват вярно. Всъщност в наши дни те постоянно са преуморени и са подложени на огромен стрес. За страдание, не всички Близнаци могат да си разрешат да провеждат почивните дни от понеделник или да понижат напрежението, денем.
Рак
Трудно е да се назове съответен ден от седмицата, който да се одобри за несполучлив за Рака. Единственото, за което астролозите са съгласни е, че Раците не понасят дни с смяна на етапите на Луната: пълнолуние и новолуние. В такива интервали всички Раци изпадат от класацията, могат да се обезсърчат и даже да се подтиснат. Ракът не си коства да поставя тежки физически старания или мисловен труд в такива дни.

 2-те женски зодии, които са най-хубави в секса 2-те женски зодии, които са най-хубави в секса
Астролозите са сигурни, че една жена е предопределена да бъде или брачна половинка, или държанка. И тя ще носи този безконечен кръст, през целия си...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР