Нумерологът и майстор Сютсай Анастасия Вавилова разказва какво да очакваме

...
Нумерологът и майстор Сютсай Анастасия Вавилова разказва какво да очакваме
Коментари Харесай

Кармичната 2024 година: какво ви чака през нея според датата ви на раждане

Нумерологът и занаятчия Сютсай Анастасия Вавилова споделя какво да чакаме от новата година и какво да вършим. Ето по какъв начин да притеглим шанс през 2024:

В основата на тази цифрова логика на психиката стои антична китайска нумерология. Тук всяко число подхожда на планета със лична сила. И защото ситуацията на планетите се трансформира всяка година, измененията се усещат на енергийно равнище, което в последна сметка се отразява на действителността под формата на обстановки, събития и реакции.

Кармичната 2024

2024 е 8-та година от деветгодишен цикъл, тъй че през този интервал ще ни се случи нещо, обвързвано с отминали събития.

Ако преди този момент сте живели вярно, то триумфът ви е неминуем, само че тези, които са създали доста неточности, ще бъдат изправени пред отмъщение. Всичко, което сте създали, ще се върне като бумеранг.

Опитайте се да вложите цялата си сила и време в работа, вместо да купонясвате и да се забавлявате. Вземете силата на волята, дисциплината и развиването като свои помощници. Това ще се трансформира във ваша опора и база за идващите 9 години.

Ще би трябвало обаче да се борите с жаждата за облага и лесни пари. Ако в предишното сте дали някакви обещания, поели сте задължения, време е да извършите думата си и да върнете взетото.

Числото за 2024 година е осем (2+0+2+4=8). Това значи, че материалното ще излезе на напред във времето.

Ако желаете 2024 година да донесе позитивни резултати, пробвайте се да я изживеете вярно. Всеки от нас получава с датата си на раждане избрана сила на избрана планета, която е по-близо до Земята. Въз основа на това всеки човек работи и гледа на света съгласно програмата, която към този момент е заложена в него.

Как да избегнем ударите на кармата?

Обърнете внимание на датата си на раждане – Числото на съзнанието. Важен е денят, а не месецът или годината. Това число ще ви каже по какъв начин да преживеете 2024 година, тъй че да избегнете болката.

Число на съзнанието 1 (родените на 1,10,19,28)

Вие сте същински водач, само че имате и един минус. Често не слушате никого, вървите право към задачата си. За да бъде идната година добра за вас, пробвайте се да слушате обкръжението си, слезте от трона си, свалете короната си и покажете човещина.

Ако продължите егоистично да пренебрегвате потребностите на другите, тогава ориста няма да е на ваша страна.

Число на съзнанието 2 (родените на 2,11,20,29)

Двойките са психолози и дипломати, които са подготвени да изслушат всеки, да влязат в обстановката на всеки, изпитвайки цялата гама от страсти на другия човек. Фокусирайте се върху взаимоотношенията през 2024 година, само че не забравяйте, че и вие носите отговорност за тях.

Вземете решенията независимо, като вземете поради и вашите потребности. Отървете се от лъжите, подозренията и желанието да поддържате връзка непременно.Ще би трябвало да оставите някои хора.

Число на съзнанието 3 (родените на 3,2,21,30)

Тройките обичат да събират информация, да я проучват и да изготвят проекти за надзор. Но през 2024 година ще би трябвало да вършиме освен това, което обичате, разбори и стратегическо обмисляне, само че и да действате интензивно.

Опитайте се да се научите да разбирате хората, а не просто да им давате препоръки за положително или да се грижите за околните си, даже в случай че те не са го поискали. Избягвайте безапелационните преценки, мързела, отстояването на правила непременно, арогантността и хазарта.

Число на съзнанието 4 (родените на 4,13,22,31)

Четворките са благи и изобретателни, само че им липсват аналитичните умения на Тройките. Опитайте се да се сприятелите с това умеене, то ще ви води до вашата цел. Тренирайте върху една от задачите си, изграждайки си тактика за реализиране на резултати.

И до момента в който не постигнете това, което сте си сложили за цел, даже не се доближавайте до реализирането на другите си стремежи.

Число на съзнанието 5 (родените на 5,14,23)

Петиците свято почитат връзките, установяването на връзка и, несъмнено, имиджа. Но ще би трябвало да забравите за персоналната полза и да бъдете малко алтруисти.

През идната година работете, с цел да извършите този интервал удобен за другите. И се отървете от обидите, не изпитвайте завист към хората дълго време. Това блокира сърдечната ви чакра.

Число на съзнанието 6 (родените на 6,15,24)

Шестиците са доста приятни за другарство. Догодина обаче ще би трябвало да запретнете ръкави и да работите крепко. Да, би трябвало да работите и да работите, да научите изкуството на дисциплината, макар че не ви харесва.

Но в случай че решите да бъдете мързеливи, с цел да постигнете единствено личния си комфорт (за сметка на другите), тогава колапсът ще стане неминуем.

Число на съзнанието 7 (родените на 7,16,25)

Седемте са естествени йоги. Затова през 2024 година би трябвало да обърнете повече внимание на своята душа и духовни практики. Не се колебайте да предприемете аскези и да се подчинявате на разпоредбите за дисциплинираност.

Но се пробвайте да не бъдете безапелационни към другите хора, бъдете по-толерантни и положителни към тях. И не търсете самопризнание, особено внимание или утвърждение от другите. Всичко това ще ви откри единствено, в случай че се развивате и вършиме всичко без негативизъм.

Число на съзнанието 8 (родените на 8,17,26)

Осмиците са същински работохолици. Просто през новата година наблегнете не толкоз на работата, а на духовността. Да, парите са прелестни, само че те са и сила.

Увеличаването на силата ще помогне за увеличение на приходите и облага, само че без развиване е невероятно. Ако пренебрегнете тези рекомендации, ще започнете да контролирате всички и всичко или ще се потопите стремително в самотата.

Число на съзнанието 9 (родените на 9,18,27)

Деветките постоянно са подготвени да оказват помощ на близък. Но векторът на егото е ориентиран към победа. Опитайте се да не се отказвате от нещата, които сте почнали, довеждайки ги до края. Анализирайте умело обстановката и едвам тогава действайте с хладна глава.

Ще би трябвало да се откажете от ненужните страсти, те единствено ще ви пречат. Действайте на правилото „ направи положително – хвърли го във водата “.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР