Нужни са компромиси и ясни цели в името на бъдещето

...
Нужни са компромиси и ясни цели в името на бъдещето
Коментари Харесай

Нужен е диалог, а не зацикляне в избори: Радев

" Нужни са взаимни отстъпки и ясни цели в името на бъдещето на България ”, съобщи президентът Румен Радев по време на консултациите с ПГ на Продължаваме промяната (ПП). " Цикълът избори след избори не е най-хубавото решение ”, безапелационен бе той.

" Съгласен съм, че не може да има държавно управление непременно - рожба на подмолни сделки, в това време и ще държа да изчерпам до дъно всички благоприятни условия за съставянето на държавно управление ", акцентира президентът.

" Българските гласоподавателите не заложиха на една политическа мощ и това очевидно е знак за всички политически партии, че е необходим разговор, нужни са старания за намиране на ефикасни решения, а освен следващите предизборни обещания и зацикляне в нови избори ", добави Радев. Президентът настоя и че би трябвало да има работещо Народно събрание, с цел да се сменят органите с изтекли мандати.

Припомняме, че предходната седмица Радев към този момент се срещна с депутати от ПГ на ГЕРБ-СДС, които са първата политическа мощ след вота. Още тогава той акцентира, че няма да бърза с връчването на първия изследователски мандат, който би трябвало да отиде при партията на Бойко Борисов. " Зависи и от хода на консултациите ”,  уточни президентът.

Снимка: БГНЕС

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР