Нуждаем се от бутилка от тъмно стъкло, глицерин, йод и

...
Нуждаем се от бутилка от тъмно стъкло, глицерин, йод и
Коментари Харесай

Йод, фолио и глицерин лекуват много заболявания: Рецептите на лекар-ветеран

Нуждаем се от бутилка от мрачно стъкло, глицерин, йод и памучен тампон. Съставките се вземат в едно и също количество, смесват се, излива се в готовата бутилка и се разклаща добре.
Използвайки тампон, ние обработваме гърба и другите области. Не втривайте разтвора в кожата.
Приложението би трябвало да е леко и незадълбочено. След това носете леки облекла и си лягайте.
Първите признаци на облекчение ще бъдат забележими след две сесии. За да се отървете от ишиас, натъртвания и миозити, би трябвало да преминете курс на лекуване, което е тъкмо 15 процедури, осъществявани през нощта, за предпочитане в границите на един ден.

Малко за изгодите от алуминиевото фолио
Първият човек, който изобрети и приложи фолио на процедура за лекуване на радикулит, подагра, остеохондроза и студени признаци, беше доктор Вилхелм Райх. Той създал неповторима техника.
Нейната същина е, че фолиото, приложено към източника на болежка с лъскавата страна, е способно да отразява импулсите в меридиана, с който те излизат. Този развой въздейства позитивно върху болния орган, като отстранява мъчителните чувства.
Всички, които са загрижени за ставите, би трябвало да обгръщат възпалените елементи с алуминиево фолио, да го притегнат благодарение на забрадка или превръзка и да прекарат няколко часа с него. Болката ще намалее, възпалението ще премине.

Грижа за кожата
Много хора се тормозят за грубата и твърда кожа на краката си. Грубата кожа може да аргументи доста неудобства. Това е освен образен недостатък, само че и източник на неприятна миризма, съпроводен от появяването на пукнатини и мазоли, които предизвикват мъчителни чувства при вървене.
Първият способ за поддържане на петата е обвързван с потреблението на водороден пероксид. В дребен съд, би трябвало да излеете 1,5 литра доста топла вода, прибавете 4 супени лъжици пероксид и потопете краката си. След малко време ще пристигна чувство за изключителна лекост и непорочност на кожата на краката. За възстановяване на резултата има смисъл в допълнение да се лекуват краката с пемза и да се мажат с бебешки крем.

Друг способ за елиминиране на груби кожни пострадвания и пукнатини е потреблението на глицерин и ябълков оцет. Една супена лъжица оцет от 9% би трябвало да се смеси със същото количество глицерин и да се третира с тази примес долната част на краката. След това би трябвало да увиете всеки крайник с полиетилен, да поставите чорапи и оставете най-малко три часа. Преди да приложите тази маска, е значимо да накиснете краката си в топла вода, като добавите морска сол. Оптималното съответствие е чаена лъжичка сол на литър топла вода.
Инфо: lekuvai

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР