*NSYNC се събират отново на MTV Video Music Awards

...
*NSYNC, една от водещите момчешки групи от 90-те, се събра
Коментари Харесай

*NSYNC, една от водещите момчешки групи от 90-те, се събра отново в пълен състав – да, това означава, че Джъстин Тимбърлейк беше там – по време на видео музикалните награди на MTV във вторник.

Lance Bass, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick, JC Chasez и Timberlake се появиха на сцената на VMA, за да връчат наградата за най-добър поп на Тейлър Суифт, която взе първия трофей за вечерта за хитовата си песен от 2022 г. „Anti-Hero“.

Суифт скочи от мястото си, когато за първи път се появиха на сцената, и аплодира заедно с буйната тълпа при вида на петимата членове на емблематичната момчешка група отново заедно. При приемането на наградата й групата й връчи гривна за приятелство заедно със статуетката й.

Последният път, когато всичките петима членове на *NSYNC се появиха на сцената заедно, беше на MTV Video Music Awards през 2013 г., когато Тимбърлейк получи наградата Michael Jackson Video Vanguard и изненада зрителите, като изпълни „Bye Bye Bye“ и „Girlfriend“ с четиримата си колеги от групата.

*NSYNC за първи път избухна на сцената на поп музиката в края на 90-те, присъединявайки се към лудостта на момчешката група заедно с 98 Degrees и Backstreet Boys.

Те издават своя едноименен дебютен албум през 1998 г. с хитове, включително „Tearin’ Up My Heart“ и „I Want You Back“. Последващият им албум „No Strings Attached“ дойде в началото на века и отбеляза голям успех в класациите на Billboard с „Bye Bye Bye“ и „It’s Gonna Be Me“.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР