НСО охранява почетния председател на ДПС Ахмед Доган, защото има

...
НСО охранява почетния председател на ДПС Ахмед Доган, защото има
Коментари Харесай

Симеонов пита НСО защо охранява Доган, отговорят му, че има заплаха от чужда държава


НСО охранява почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, тъй като има „ съществуване на застрашеност от непозната държава”. Това е дала отговор Националната работа за защита на питане на вицепремиера Валери Симеонов.

Той разгласява въпросите, отговорите и своя коментар по тематиката в профила си във „ Фейсбук”:







Почетният ръководител на Движение за права и свободи е охраняван от 2009 година от НСО. Оттам са отказали информация за сумата, която харчат от бюджета си за защитата на Доган.

Симеонов разяснява отговорите по този начин:

„ Общият размер на месечните разноски за защита (в това число транспорт) нямат нищо общо с популяризираните от медиите суми и са съизмерими с месечното заплащане на един ефирен водещ от утринен блок или на шеф отдел в държавно комерсиално сдружение. По този ред са били охранявани в избрани интервали от време и други политици като Лютви Местан, Румен Петков, Иван Искров, и други

След ерата на социализма, в която по политически аргументи изгубиха живота си и бяха репресирани десетки хиляди български жители, оповестени за "врагове на народа ", за благополучие през новата история на България след 1989 година не е позволен случай на политическо ликвидиране като се изключи убийството на Андрей Луканов по неизяснени политически или стопански аргументи. Подобен случай не трябва да се позволява през днешния ден, когато България към този момент е член на Европейския съюз, а не на Варшавския договор”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР