Новозеландска министърка, която отиде да ражда, карайки колело, вече е

...
Новозеландска министърка, която отиде да ражда, карайки колело, вече е
Коментари Харесай

Супер новина за новозеландската министърка, която шашна всички с това, което направи преди да роди

Новозеландска министърка, която отиде да ражда, карайки колело, към този момент е щастлива майка. Това оповестиха международните медии.


Джули Ан Джентър роди в най-голямата държавна болница в страната, където единствено преди няколко седмици министър председателят Джасинда Ардърн роди щерка си Нийв. Тя е горда майка на момченце. Името на 4,3-килограмовото бебе към момента не е обявено.



38-годишната Джентър съобщи, че с колегата й Питър Нънс " въртяхме педалите, тъй като нямаше задоволително място в автомобила. Това ми обезпечи също доста положително въодушевление ".



Както от jenata.blitz.bg към този момент писаха тя възнамерява да си вземе шестседмична отпуска от отговорностите си като министър по въпросите на дамите и съминистър на опазването на здравето и превоза и три месеца отмора от парламентарните си действия. След това Нънс ще поеме грижата за бебето, вземайки си отпуска по бащинство за шест до девет месеца и присъединявайки се към колегата на Ардърн, Кларк Гейфърд, в клуба от виновните бащи.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР