Младенец, който остави котките си в мръсния си апартамент в

...
Младенец, който остави котките си в мръсния си апартамент в
Коментари Харесай

Вътре в мършав апартамент, където жестокият йоб остави две котки в продължение на девет дни с малко храна и без вода

Младенец, който остави котките си в мръсния си апартамент в продължение на девет дни с малко храна и без вода, получи възбрана за развъждане на животни.

Боклуци и фекалии покриха подовете в мръсния дом на Рийс Глосъп. Горките моги, черно-бялата Дейзи и котката Мустафа, бяха открити от шокиран контрольор на RSPCA. Когато Глосоп беше разпитан за котките, той отговори, че те „ се грижат за себе си “.

Котките бяха откарани по неотложност при ветеринаря и Мустафа получи незабавна помощ за сърдечен звук, провокиран от стрес. 24-годишният Глосъп от Уедърби, Йоркшир, беше приет за отговорен в неналичието на нарушаване на Закона за хуманно отношение към животните в магистратския съд на Брадфорд и Кийли. Беше му неразрешено да отглежда животни в продължение на три години, сподели му се да работи 20 часа без възнаграждение и му беше дадена 15-дневна рехабилитационна активност.

Освен това му беше подредено да заплати спомагателна такса за жертва от £114 и разноски от £ 200. Съдът чу, че Глосоп е напусна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР