Новозаразените лица с Ковид-19 в Кюстендилска област за изминалото денонощие

...
Новозаразените лица с Ковид-19 в Кюстендилска област за изминалото денонощие
Коментари Харесай

Още 41 души са положителни за COVID-19 в Кюстендилска област

Новозаразените лица с Ковид-19 в Кюстендилска област за миналото денонощие са общо 41, осведомят от Областния спешен щаб.

В община Кюстендил инфектирани с инфекцията са 19 души, в Дупница – 14, в Рила – 4, Бобов дол – 2, по един нов случай има в общините Невестино и Трекляно.

В Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница към днешна дата са приети в болница 18 души. От тях трима са в по-тежко положение и на интензивно лекуване, останалите са в приблизително тежко и относително устойчиво общо положение.

24 са към днешна дата настанените за лекуване пациенти в Ковид отделението на МБАЛ „ Св. Иван Рилски 2003 “ – град Дупница. Двама от тях са на интензивно лекуване и в по-тежко положение.

Хоспитализираните лица към този час в Ковид отделението на МБАЛ „ Д-р Никола Василиев “ в град Кюстендил са 59. Двама от тях са на интензивно лекуване, останалите пациенти са в тежко и приблизително тежко положение.

През миналото денонощие има умряла 81-годишна жена от община Кюстендил, която е имала съпътстващи болести. Областният спешен щаб сервира откровени съболезнования на фамилията и околните на умрялата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР