Новото страшилище на Бургас на Йордановден потроши р-т “Черно и

...
Новото страшилище на Бургас на Йордановден потроши р-т “Черно и
Коментари Харесай

Нацепен батка е дрогираната Годзила, която изправи на нокти Бургас

Новото чудовище на Бургас на Йордановден потроши ресторат “Черно и бяло “ в жк „ Лазур “, а по-късно и килията в Пето РУП. Това е 26-годишният Георги Георгиев е от жк „ Изгрев “. Огромният нацепен юначага работел като персонална защита на прочут локален необут, оповестява Флагман.бг.

Страховитият екшън се разигра в събота вечерта. Мъжът дружно с още двама другари нахлули с шут на вратата на кварталния ресторант, където умерено са чествали Йордановден няколко компании, в това число и притежателят на заведениеро – господин Йордан Йорговски. Тримата очевидно били несъответстващи – евентуално пияни и дрогирани, което наложило личният състав на ресторанта учтиво да им каже да изоставен обекта. Това обаче вбесило тримата мъже, които почнали да трошат наред.

След като е вкаран в ареста на Пето РУП-Бургас, Георги вместо да се укроти, буен още повече. Той потрошил килията, което наложило преместването му в друга.

Флагман.бг научи името и на още един от участниците в екшъна. Това е 28-годишният Желязко Дуков, който работи в автомивка на някогашен ъндърграунд звезда. Желязко и Георги били огромни приятели. Често създавали проблеми по заведенията, правейки се на огромни мутри.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР