Новото попълнение на ЦСКА Дюкенс Назон има много неприятна следа

...
Новото попълнение на ЦСКА Дюкенс Назон има много неприятна следа
Коментари Харесай

Гръмва лют скандал с нов в ЦСКА, открили му сърдечна недостатъчност

Новото попълнение на ЦСКА Дюкенс Назон има доста неприятна диря от своята кариера. През 2016 година нападателят е пред контракт с португалския Тондела. Всичко е конкретизирано – пари, условия, остава единствено Патицата, както назовават футболиста, да премине наложителните медицински прегледи. На пръв взор – цялостна условност. Да, само че след техния край лекарите уведомяват Назон, че са му разкрили проблеми със сърцето. Написват диагноза – лека форма на сърдечна непълнота. При това състояние португалският клуб се отхвърля от Дюкенс. Нещо повече – кариерата му е сложена на кръстопът. Новината незабавно обикаля освен Португалия, само че и Франция, стига дори до Хаити, предава БЛИЦ.

„ Това не може да е правилно. Това са спекулации. Всичко е нагласено. Момчето е жертва на скрит план. Тондела желае да вземе различен нападател – от Бенфика. И откриха метод да се откажат от Назон. Но методът е извънредно непоносим “, изригва тогава президентът на хаитянската футболна федерация Ив-Жан Барт.

„ Вижте, Дюкенс в действителност има здравословни проблеми и всички го знаят, това е една от аргументите, заради които той беше пощаден в избрани мачове. Но изрично диагнозата на футболиста не е сърдечна непълнота “, прибавя той.

„ Не можах да дремя дни наред. Не имах вяра на очите си. Впоследствие разбрах каква е истината. Първоначално Тондела са упорствали за нападател на Бенфика. Нещата се разсъхват и викат мен. Но малко по-късно въпросният футболист на Бенфика разтрогва контракта си и потегля за Тондела. Така разкарват мен “, твърди Назон.

Само месец след абсурда, през септември 2016, Патицата отлита до Индия и подписва с някогашния тима на Бербатов Керала Бластърс. Индийските лекари не откриват никаква сърдечна недостатъчност… Там той остава единствено половин сезон, след което стартира неговият престой в Англия.

„ Родителите ми са хаитяни. Играя за националния отбор на Хаити. Аз обаче съм и французин. Първо, роден съм в Париж. Второ – израснал съм във Франция. Трето – на френска земя проходил във футбола, прекосих през няколко локални тима. Имам френски паспорт, който обаче е публикуван освен поради това, че да съм част от Европейския съюз, което оказва помощ при прехвърляния. Притежавам подобен, тъй като съм парижанин, тъй като съм французин. Обичам еднообразно мощно и Хаити, и Франция. А за оня случай в Португалия е по-добре да не приказваме “, безапелационен е Назон в изявление, обещано преди 4 години пред френски медии.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР