Новото попълнение на Лудогорец - Мунир - ще излезе титуляр

...
Новото попълнение на Лудогорец - Мунир - ще излезе титуляр
Коментари Харесай

Новото попълнение на Лудогорец ще е титуляр за първи път

Новото попълнение на Лудогорец - Мунир - ще излезе титуляр за първи път при гостуването на Локо София. Бившият състезател на Ланс и Истанбул Б бе притеглен в последния миг поради продажбата на Кирил Десподов в ПАОК.

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев изгуби извънредно значим човек на левия фланг, като в този момент на двете крила има дисбаланс. Отдясно работи новият капитан на " орлите " Бърнард Текпетей, до момента в който в другата зона класата не е същата.
 Ас на Локомотив (София) няма право да играе против Лудогорец
Ас на Локомотив (София) няма право да играе против Лудогорец

Нападателят се завърна това лято в " Надежда " след интервал в съветския Рубин Казан

В момента първи избор там е Кайо Видал, Раи несъмнено се показа едва и бе пратен в дубъла, а Рик не е посочил и половината от качествата си преди тежката травма. Опция в тази зона е и Спас Делев, само че той е употребен по-често да работи зад тила на нападателя.

Петев ще направи и някои ротации поради дуела от евротурнирите, а и поради идния мач с Локо Пловдив в междинния кръг на Първа лига.

На вратата ще застане Серджо Падт, въпреки че треньорът несъмнено избира сега Симон Слуга. Хайстер също ще излезе титуляр, а на върха на офанзивата ще бъде Руан вместо игралия против Търнава Тисера.

Локо София пък ще бъде без най-хубавия си състезател Франса, твърди " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР