Новото попълнение на Лудогорец Диниш Алмейда е със скъсана предна

...
Новото попълнение на Лудогорец Диниш Алмейда е със скъсана предна
Коментари Харесай

Диниш Алмейда е със скъсана кръстна връзка, ще трябва да се оперира

Новото попълнение на Лудогорец Диниш Алмейда е със скъсана предна кръстна връзка и ще би трябвало да се оперира в Португалия, оповестиха разградчани на клубния уебсайт.

За българския първенец новината за контузията на бранителя е вторият следващ тежък удар, откакто преди няколко дни стана ясно, че Рик Джонатан е със същата травма.

Бразилецът към този момент беше опериран от проф. доктор Ешпрегейра Мендеш, при който ще бъде осъществена и интервенцията на Алмейда. Засега не е ясно какъв брой време ще отсъства от терените някогашният състезател на Локомотив Пловдив, само че има възможност това да бъде до края на сезона, каквито са прогнозите за Джонатан.

Диниш Алмейда получи контузията си по време на последната контрола на " орлите " в Турция против Цървена звезда, извоювана от родния отбор с 3:2.

" Контузията на Диниш е същата като на Рик Джонатан. Вярвам, че лекуването и възобновяване му ще премине безпроблемно ", разяснява лекарят на Лудогорец доктор Валентин Великов.

" В кариерата ми до момента не съм имал тежки контузии, само че ето, че и на мен ми се случи. Надявам се всичко да премине добре и още веднъж да мога да играя футбол. Благодаря за поддръжката на моето семейство и на всички в Лудогорец ", показа пък самият Алмейда, който дойде в Разград при започване на месеца от белгийския Антверп.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР