Новото попълнение на Левски Филип Кръстев даде интервю за официалната

...
Новото попълнение на Левски Филип Кръстев даде интервю за официалната
Коментари Харесай

Филип Кръстев: Станимир Стоилов изигра най-голяма роля да се върна в България и да играя в Левски

Новото попълнение на Левски Филип Кръстев даде изявление за формалната телевизия на клуба. Младият халф призна, че Станимир Стоилов и изиграл най-голяма роля за завръщането му в България, като добави, че се усеща чудесно при “сините ”. Той бе безапелационен, че се намира в добра спортна форма.
 Филип Кръстев: Идването ми в Левски не е крачка обратно Филип Кръстев: Идването ми в Левски не е крачка обратно
“Чувствам се доста добре в Левски, първите дни минаха много бързо. Бързо привикнах с момчетата. Всички ме одобриха чудесно и се усещам доста добре. Познавам множеството от младите момчета в отбора. Познавам и по-опиитните български футболисти. Най-близък ми е Марин Петков.

Трансферът ми в Левски стана много бързо. Завръщането ми в България бе много ненадейно. Хората не мислеха, че ще направя тази крачка. За мен бе значимо кариерата ми да продължи. Когато си в чужбина и не получаваш възможностите, които заслужаваш, би трябвало да мислиш за решение. Господин Стоилов се свърза с мен още през декември. Още тогава размишлявах върху разновидността да мина в Левски. Когато започнахме подготовката със остарелия ми тим Камбуур взех решение, че за мен това е най-хубавият вид. Станимир Стоилов изигра най-голяма роля да се върна в България и да дойда в Левски.

Моите цели са да давам всичко от себе си и да се представям на равнище. Искам да оказвам помощ на тима и да печелим всеки един мач. Надявам се в края на сезона всички да сме удовлетворени.

Трябва да се борим оптимално за Купата на България. Остават няколко противника, които можем да преодолеем. Ако успеем да спечелим този дълго чакан трофей, ще бъде супер за цялата " синя " общественост.

Най-добре се усещам зад нападателя, само че мога да играя и по-назад. Обичам да имам независимост, защото по този начин мога да бъда най-полезен на всички останали. Стилът на Левски ми подхожда. Още от първите тренировки видях, че тимът е тотално изменен. Харесва ми методът, по който отборът желае да играе. Това ми подхожда ".
 Официално: Филип Кръстев е футболист на Левски Официално: Филип Кръстев е футболист на Левски
" Физически се усещам добре, не съм излизал от форма. Много бързо привикнах с темпото на тренировките. Момчетата вършат подготовка и са се натоварили много. Аз мисля, че нямам проблем в това отношение, защото упражнявах обикновено в остарелия ми тим.

Постоянно проследявам българското състезание. Имам добра визия за равнището и метода, по който играят тимовете. Мисля, че нещата не са се трансформирали доста за тази 1 година, в която не бях в България.

Когато играеш пред аудитория, като тази на Левски, има поддръжка, само че и напрежение. Това обаче ще ме дърпа напред и ще ме кара да се представям по-добре. Големите упования могат единствено да ти оказват помощ ”, изясни Кръстев.
 Келиан ван дер Каап пропусна тренировката на Левски, бранителят подготвен за мача с Марибор Келиан ван дер Каап пропусна тренировката на Левски, бранителят подготвен за мача с Марибор 28 яну | 18:25  Филип Кръстев: Идването ми в Левски не е крачка обратно Филип Кръстев: Идването ми в Левски не е крачка обратно 28 яну | 11:32  Боримиров ще гледа Боримиров ще гледа "сините " единствено против украинци 28 яну | 10:42  Мъри впечатлен от Зайков Мъри впечатлен от Зайков 28 яну | 09:50  Наско Сираков потегли към лагера на Левски Наско Сираков потегли към лагера на Левски 28 яну | 09:33  Филип Кръстев: Нека да започваме! Филип Кръстев: Нека да започваме! 28 яну | 09:30 Още от БГ Футбол  Келиан ван дер Каап пропусна тренировката на Левски, бранителят подготвен за мача с Марибор Келиан ван дер Каап пропусна тренировката на Левски, бранителят подготвен за мача с Марибор 28 яну | 18:25 478 1  Младенов: Ако някой извади 10 милиона за Кайседо, може и да се разделим с него Младенов: Ако някой извади 10 милиона за Кайседо, може и да се разделим с него 28 яну | 18:22 3044 31  Турци насочиха оферта за халф на Лудогорец Турци насочиха оферта за халф на Лудогорец 28 яну | 18:09 1010 4  Маурисио Гарсес дебютира с гол за ЦСКА - София при влиятелна победа над Динамо (Москва) Маурисио Гарсес дебютира с гол за ЦСКА - София при влиятелна победа над Динамо (Москва) 28 яну | 17:47 28382 196  Ясен Петров гледа онлайн дебюта на Петър Хубчев Ясен Петров гледа онлайн дебюта на Петър Хубчев 28 яну | 16:52 1067 0 Виж всички Водещи Новини  Маурисио Гарсес дебютира с гол за ЦСКА - София при влиятелна победа над Динамо (Москва) Маурисио Гарсес дебютира с гол за ЦСКА - София при влиятелна победа над Динамо (Москва) 28 яну | 17:47 28382 196  Младенов: Ако някой извади 10 милиона за Кайседо, може и да се разделим с него Младенов: Ако някой извади 10 милиона за Кайседо, може и да се разделим с него 28 яну | 18:22 3044 31  Мъри впечатлен от Зайков Мъри впечатлен от Зайков 28 яну | 09:50 40344 128  Благой Тодев пред Sportal.bg: Европейската купа не е нещо изключително, упоритостите ми са огромни Благой Тодев пред Sportal.bg: Европейската купа не е нещо изключително, упоритостите ми са огромни 28 яну | 18:17 951 0  Медведев с исторически край в Медведев с исторически край в "Шлема ", още веднъж ще спори с Надал 28 яну | 13:46 18275 35 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР