Новото попълнение на изрази мнението си след равенството на неговия

...
Новото попълнение на изрази мнението си след равенството на неговия
Коментари Харесай

Жул Кейта: Защитниците не ме познават и подцениха моята скорост

Новото попълнение на изрази мнението си след равенството на неговия отбор против тима на в дербито от 6-ия кръг на efbet Лига. Двубоят приключи при резултат 2:2, а Кейта записа дебют като титуляр и съумя да се разпише в 71-ата минута.

“Мисля, че против тим като Лудогорец ние постигнахме един положителен резултат. Мисля, че стана един доста първокласен конфликт сред два мощни тима, само че съжаляваме за изпуснатата победа. За да печелим такива мачове, ще работим още повече в бъдеще. Имаше малко отмалялост след мощния ни мач в четвъртък, само че мисля, че се представихме добре. Естествено, когато треньорът ти гласоподава доверие значи го заслужавам. Мисля, че първоначално срещата бе много оспорвана и нямаше по какъв начин да се изява с моите качества. Второто полувреме треньорът ми даде препоръки и включих на горна предавка и ми се получиха нещата ".

" В обстановката към неотсъдената дузпа бях избутан и мисля, че можеше да се свири дузпа. Защитниците не ме познават като състезател и може би подцениха моята скорост. Но в тази обстановка, мисля, че в действителност ме избутаха в тил и можеше да има дузпа. Много съм благополучен, още в самото начало всички ме одобриха добре. Вече е моя работа да се приспособявам по най-хубавия метод. Много съм благополучен, първи мач като титуляр и първи гол за мен. Продължаваме да работим и ще се представим по-добре в другата среща. Специални благодарности и на почитателите за атмосферата, която сътвориха. Голямо ентусиазъм бяха за мен”. efbet Лига 6 кръг, неделя 20 септември  ЦСКА-София 2:2краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР