Новото попълнение на Берое Никита Баранов говори пред медиите след

...
Новото попълнение на Берое Никита Баранов говори пред медиите след
Коментари Харесай

Новият в Берое: Целта е Топ 3

Новото попълнение на Берое Никита Баранов приказва пред медиите след успеха на заралии над Ботев (Гълъбово) с 4:1 в контрола.

" Разбрахме се да стана състезател на Берое и съм благополучен съм, че съм тук. Последните дни бяха доста тежки, само че се надявам всичко да бъде добре. Говорих с хората, които работят в клуба за стила на тима. За мен това е доста положително място, на което да продължа кариерата си. Целта е да бъдем в Топ 3 и да играем в Лига Европа. Готов съм да оказа помощ на тима за тези цели.

Играл съм в Естония, във Флора Талин, както и в норвежката елитна дивизия. Добра опция е обаче да съм тук и желая да покажа качествата си в Първа лига и да се развъртвам.

Гледал съм репортажи на Берое и познавам футбола, който тимът се старае да практикува. Знам, че отборът е бил веднъж първенец в България и е печелил Купата на страната и Суперкупата. Искам хората да приказват за мен, а не аз да говоря.

Личните ми цели са да стана един от най-хубавите бранители във вътрешното състезание. Мисля, че Берое е добър късмет да се впиша в националния тим на Естония ", съобщи Баранов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР