Новото попълнение на Байерн (Мюнхен) - Садио Мане не гледа

...
Новото попълнение на Байерн (Мюнхен) - Садио Мане не гледа
Коментари Харесай

Садио Мане: Не се виждам като световна звезда

Новото попълнение на Байерн (Мюнхен) - Садио Мане не гледа на себе си като на световна звезда, макар триумфите, които реализира в кариерата си досега с някогашния си отбор Ливърпул и с националния тим на Сенегал в шампионата за Купата на Африканските народи.

" Хората споделят това за мен, само че аз изобщо не се виждам като международна звезда ", съобщи Мане за клубното списание на немския първенец.

" Всичко, което ме вълнува е, че съм част от тима. Мислите ми са ориентирани напълно към това. Искам да демонстрирам максимума от опциите си, да отбелязвам голове, да върша асистенции и да спечелвам мачове. Тук съм, с цел да дам целия си капацитет за Байерн Мюнхен ", разяснява още 30-годишният футболист.

" Всички познават същността на Байерн. Отборът постоянно е преди всичко. Това прави Байерн толкоз специфичен. Аз споделям тази философия и съм уверен, че това е точният път към триумфа ", добави Садио Мане.

С екипа на британския Ливърпул сенегалецът завоюва купата в Шампионската лига през 2019 година, а през 2020-а победи във Висшата лига.

С националния тим на своята страна Мане ликува в шампионата за Купата на Африканските народи и за повторно бе определен за футболист номер 1 на Африка.

" Искам да приложа опита си на терена и да оказа помощ на тима да бъде още по-силен, с цел да можем дружно да реализираме задачите си ", сподели още сенегалският национал.
 Нагелсман: Щастливи сме
Нагелсман: Щастливи сме

В Байерн са доволни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР