Новото от вчера е, че разговорът е най-добре да бъде

...
Новото от вчера е, че разговорът е най-добре да бъде
Коментари Харесай

Васил Пандов, ПП-ДБ: Денков и Габриел трябва да се разберат за МВнР

" Новото от през вчерашния ден е, че диалогът е най-добре да бъде извършен сред тях двамата - Николай Денков и Мария Габриел, тъй като още при съставянето на държавното управление пробивът пристигна, когато те двамата седнаха и експертно заложиха декларацията ", означи той.

 

В декларацията на никое място не е конкретизирано, че министър председателят ще остане външен министър, посочи Пандов и добави, че сега не е най-удачното време да се върви на избори.

 

Когато е налице опасност за правосъдната система, страната би трябвало да реагира по отговарящ метод - по този метод Пандов разяснява случая " Нотариуса ".

" За да бъде отстранена болестта " Нотариуса " е належащо главно изпитание на самите магистрати. Без почтени, съзнателни магистрати, а такива има, тя няма по какъв начин да бъде преборена ", счита националният представител.

 

Депутатът изрази мнение, че магистратите имат потребност от поддръжка - както от Министерство на вътрешните работи, по този начин и от службите. Посочи, че специфичната комисия в Народното събрание не е и не може да бъде проверяващ орган, само че би трябвало да даде публичност на натрупалите се проблеми. Ако политици са били забъркани с Нотариуса, трябвало сами да си признаят, тъй като комисията не би могла да го потвърди.

 

Предстои правната комисия в Народното събрание още веднъж да прегледа измененията в Наказателно-процесуален кодекс, чака се спор, сподели още Васил Пандов.

 

" Тези промени бяха признати по гледище е експертно мнение на самите висши магистрати, които акцентираха заплаха от блокиране на тяхната работа ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР