Новото обединение се разпада от неделя вечерта насам, научи Tribune.

...
Новото обединение се разпада от неделя вечерта насам, научи Tribune.
Коментари Харесай

„Шампанско и сълзи“: В ПП търсят виновника за изборния провал, сочат врага в ДБ

Новото обединяване се разпада от неделя вечерта насам, научи Tribune. Крехката душeвност на Кирил Петков и Асен Василев не може да одобри, че са изгубили изборите. Върви се към неминуем разпад, прибързано и щедро полят с шампанско.

Освен че оповестиха „ коктейл “ пред централата на ДСБ, ПП-ДБ са почнали да поливат успеха си към 17 часа в офиса на „ Чаталджа “. Те били твърдо уверени, че вотът от чужбина ще им обезпечи най-малко 5% преднина. Но откакто почнали да афишират паралелното броене, опиянените от успеха си почнали „ фамилен скандал “ пред всички присъстващи. Празникът е минал под мотото „ Шампанско и сълзи “.

И макар че всички политически анализатори настояват, че загубата им се дължи на фрапантен спад в рейтинга на „ Продължаваме промяната “, самите те упрекват Демократична България, че са изместили „ техните хора “ с преференции.

Факт е, че при започване на обвързването сред „ положителните сили “ Кирил Петков е сложил ултиматум Демократична България да не играят с преференции и сега се чувствал засегнат и излъган. Но Демократична България са партия, която постоянно и разчитала на вота за персона, а не за партия. Бившият министър председател би трябвало да го знае, тъй като е бил част от партията на Христо Иванов.

Асен Василев бил гневен на Демократична България, най-много тъй като се почувствал заплашен от втората в листата на Демократична България в Хасково.

На събранието на Политическа партия във вторник е имало крясъци и сълзи, споделят присъстващи. А прибързаното заявление на Петков и Василев в лобито на хотела било, с цел да „ прецакаме Христо “.

Мнозинството от Политическа партия упорства за разлъка на обединението-такива апели се чуват и от Демократична България, които пък не утвърждават парапетния имидж на Лена Бориславова и Кирил Петков, който им се напомня постоянно. Част от Демократична България назовава намерено Асен Василев „ китайски болшевик “. Партията отхвърля и паразитни организми като отцепника на Слави Радостин Василев.

Напрежението нараства заради обстоятелството, че водачите в обединяването към този момент са наясно, че следва да бъдат обществено разкрити обръчите от въздействие на именити олигарси, на които дължат услуги.

 

Ясно е, че Прокуратурата проверява и подозрения за избирателен туризъм, промотиран намерено по формалните им партийни канали. Въпросът за дефектните машини в изборния ден също е неуместен за тях.

 

Инфо: Трибюн.бг

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР