Новото купе Toyota Supra се различава малко от предсерийния концепт на

...
Новото купе Toyota Supra се различава малко от
предсерийния концепт на
Коментари Харесай

Това е новата Toyota Supra 2019-а

Новото купе Toyota Supra се разграничава малко от предсерийния концепт на модела. В мрежата към този момент са пуснати първите изображения на възродения модел, чиято премиера е планувана за първата половина на идната година.

Съдейки по фотосите, новата Тойота Супра в профил в действителност съвсем не се отличава от концепт-кара Toyota FT-1. По-рано станаха известни и габаритите на спортната машина – дължина 4380, ширина 1830 мм и височина 1280 мм. Междуосието на спортното купе е 2470 мм. Масата на колата е в рамките на диапазонат 1350-1430 кг, според от версията на осъществяване.

Toyota Supra 2019-а е издигната върху нова платформа, създадена взаимно от инженерите на Тойота и БМВ. Същата архитектура ще употребява и новият родстър на баварците BMW Z4, който се чака в края на идната година като модел 2019-а.

От BMW са заимствани и моторите на новата спортна японска машина. Очаква се под капака й да намерят място бензинови турмомотори 2,0 л (190 и 252 к. с.) и 3,0 л (340 к. с.). Топ-вариантът на машината ще има хибридно задвижване, чийто силов агрегат ще бъде развъртян от японците самостоятелно.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР