Новото име на Макдоналдс в Русия е Вкусно – и

...
Новото име на Макдоналдс в Русия е Вкусно – и
Коментари Харесай

Руският Макдоналдс отваря днес: "Вкусно - и точка"

Новото име на " Макдоналдс " в Русия е " Вкусно – и точка " ( " Вкусно - и толкоз " ). Това заяви пред публицисти генералният шеф на веригата Олег Пароев, съобщи ТАСС, представена от бТА.

" Радвам се да ви показва нашето ново наименование – " Вкусно – и точка ", сподели той.
  " Макдоналдс " затвори всичките си 850 ресторанта в Русия на 14 март, малко след началото на съветското навлизане в Украйна, което Москва назовава " специфична военна интервенция ". На 16 май компанията с дял от 7 на 100 в публичното хранене във федерацията съобщи, че напуща Русия и посредством промишленото министерство продаде бизнеса си на съветски покупател. Собственик стана предприемачът Александър Говор.
Веригата ще работи с новия си бранд и с нови названия на ястията в менюто, а всички чиновници ще запазят работата си при същите условия минимум за две години. Кметът на Москва Сергей Собянин уточни по-рано, че в обновената мрежа от заведения ще бъде непокътнато нормалното меню на " Макдоналдс ". Днес веригата отваря 15 обекта в Москва и региона, в това число пилотния " Макдоналдс " на Пушкинския площад.

Снимка: Туитър
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР