Новолуние в Дева на 20 септември в 08:31 часа! Важен

...
Новолуние в Дева на 20 септември в 08:31 часа! Важен
Коментари Харесай

Новолуние в Дева на 20 септември

Новолуние в Дева на 20 септември в 08:31 часа!
Важен и повратен миг за доста от нас!
Като най-много това ще засегне някои зодиакални знаци – Дева, Риби, Близнаци и Стрелец.

Младата Луна – това е времето на отговорността, съзнанието и сериозността.

Зодиакален знак Дева - това е внимателност, рецензия, аналитичност, усърдие, почтеност, въздържаност и служене.

Истината, консерватизмът и критичността също ще бъдат водещи фактори. Новолунието в Дева може да усили такива качества, като формализъм и следене за грешките на другите. Времето не е уместно за завързване на нови запознанства или за изясняване на връзките с колегата. Връзките, които се основават при новолуние, са по-скоро професионални и настоятелен, в сравнение с сантиментални и интимни.

През идващия лунен месец в връзките ни може да се появят повече взискателност и нерешителност. И още веднъж обособяване на време за детайлите. И най-малката забележка във външния тип е способна да провали всичко.

Романтичните връзки могат да бъдат хармонични при изискване, че се отнасяме към тях съществено и с разбирането какви отговорности поемаме един към различен.

Времето е прелестно да въведем в ред нашата рутинна работа, като документи или просто въвеждане на ред в съществуващите каузи. Новолунието в Дева ни дава опция да бъдем доста трезви в разбирането и на най-малките елементи от работната документи.

Прекаленото взиране в детайлностите е допустимо да ни отнеме доста време, по тази причина и интервалът не е подобаващ за осъществяване на нови хрумвания и презентация на огромни планове
Желанията не могат да се сбъдват в рамките единствено на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е допустимо или им би трябвало повече време в идващите месеци. Но всичко зависи от нас и от нашата религия, от нашето предпочитание, какъв брой мощно го желаеме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в границите на първите 8 часа и да се напишат на лист хартия и да си ги пресъздаваме.

Как може да стане това: напишете желанието си до 8 чàса от точния миг на Новолунието, напишете желанието на ръка, целесъобразно е да се написа с червен химикал и да го държите покрай себе си.

Новолунието е в действителност един невероятен ден! Един вълшебен ден!

Това е една неповторима техника за сбъдване на стремежи. Нашите мисли са сила – сила, с която можем да реализираме доста. Можем да повлияем на доста неща, протичащи се в живота ни тъй като може да има такива, които са предначертани и предопределени, само че има и неща, които могат да бъдат изменени от нас, от нашите мисли, от нашите дейности. А точно тук се включва мощно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Ние предявяваме и демонстрираме, от какво имаме потребност и го пускаме в пространството. А то след това ни го дава, чува нашите стремежи и молби. Затова се споделя още – искай, с цел да ти се даде!

Новолунието е един доста специфичен миг, през който в случай че насочим мислите си в вярната посока и повярваме мощно, от цялото си сърце и душа, нашите стремежи ще се станат действителност. Това е един магически момент, в който стават чудеса!

Вземете този миг и се обърнете към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата фантазия с вашето предпочитание. Затворете очи и си представете, че това което желаете, към този момент е реалност, осъществено е. Усетете възприятията и страстите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се в профил в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това мощно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че няма да се случи.

Изключително значимо изискване е вашето предпочитание да бъде обвързвано и да визира единствено и само вас самите, а да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, доста се заблуждавате. Не би трябвало да се пробвате да влияете на други хора, тъй като нищо няма да постигнете.

Какви тематики можем да засегнем на това НОВОЛУНИЕ в ДЕВА?
•Здраве и диета
•Работа
•Всичко, обвързвано с разчистване и нареждане
•Голяма акуратност в детайлите, документи
•Анализ, рецензия

Как да формулираме своите стремежи:

„ Благодаря, че имам едно прелестно здраве и всички от моето семейство са здрави. “

„ Благодаря, че мога да съблюдавам всевъзможни здравословни и хигиенични привички, които ми оказват помощ да бъда здрав. “
„ Благодаря, че имам опция да имам такава сполучлива работа и изпитвам наслаждение от нея. “

„ Благодаря, че мога да слага всичко в някакъв ред и да проучвам вярно всяка една обстановка. “

С доста Любов:
Ивелина Рускова, астролог
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР