Новоизбраният кмет на врачанското село Лиляче Вероника Ценова официално встъпи

...
Новоизбраният кмет на врачанското село Лиляче Вероника Ценова официално встъпи
Коментари Харесай

Новият кмет на Лиляче положи клетва и встъпи в длъжност

Новоизбраният кмет на врачанското село Лиляче Вероника Ценова публично встъпи в служба. Това стана по време на тържествена гала през вчерашния ден в Градската концертна зала в града под Околчица. На събитието участваха градоначалникът Калин Каменов, депутатът Петя Аврамова, общински съветници и жители.
Ценова се закле да съблюдава законите на страната и да работи за благоденствието на жителите на село Лиляче.
„ Подписвайки клетвения лист, се наемам да бъда кмет на всички тях, като посветя напъните си за просперитета на селото. Клетвата ме задължава да бъда поръчител на правата и справедливостта на моите съграждани. Поемайки тази социална отговорност, ще се повеждам от разбирането, открития разговор с жителите, правилните решения, поредните дейности да бъдат пътят за основаване на по-добра среда за живеене в селото. Ще работя за развиването на Лиляче в името на хората.
Разчитам на поддръжката на кмета на oбщина Враца Калин Каменов и на общинските съветници! Вярвам, че с общи старания дребните обитаеми места от община Враца ще станат желано място за живеене “, сподели в словото си Вероника Ценова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР