Новодомка от няколко месеца насам е легендарната говорителка Анахид Тачева.

...
Новодомка от няколко месеца насам е легендарната говорителка Анахид Тачева.
Коментари Харесай

Анахид Тачева се настани в апартамент за 5 млн. в Ню Йорк

 Новодомка от няколко месеца насам е именитата говорителка Анахид Тачева. Гранддамата на Българска национална телевизия се е настанила в необятен апартамент в Ню Йорк, намиращ се в влиятелния квартал Трайбека, където парцели имат цяла плеяда холивудски звезди. Цената на жилището са фамозните 2,5 млн. $ или близо 5 млн. лв.. То обаче не е закупено от нея, а от най-малката й щерка Анахид, която носи нейното име, и брачна половинка й Аристотел - мултимилионер от гръцки генезис. Сградата е измежду емблематичните в квартала, тъй като е строена през далечната 1916 година. Тя е единствено на 6 етажа и има 29 апаратмента, надлежно Тачева няма доста съседи. 

Новото жилище разполага с големи хол и кухня, обзаведени с антики и творби на изкуството, както и с няколко спални. Цената му е толкоз висока, тъй като е в непосредствена непосредственост до крайбрежията на океана в Ню Йорк. Всъщност, откогато е отпътувала при най-малката си дъщеря от брака й с Васил Тачев, Анахид живее като кралица и тъне в разкош и лукс с помощта на щедростта на своя шурей. Гъркът Аристотел върти суперуспешен хазартен бизнес в Щатите, а все още има 7 казина, ситуирани в един от най-скъпите квартали на Ню Йорк - Манхатън. Освен това е притежател и на десетки недвижими парцели, а за ръководството на финансите на адвокатската фирма значително разчитал на жена си. 

Отделно от това тя менажира лична компания за продажба на артикули за избелване на зъбите. Тъй като била кариеристка, съвсем като майка си на младини, съвсем не й оставало време да се грижи за двете си деца, По-големият й наследник - Арис-Нендъс, към този момент е на 19, а по-малкият - Ейтън-Васил, скоро навършил 13, написа " Ретро ". Въпреки, че имат три домашни помощници, възпитанието им било поверено на баба Анахид. Зетят бил безпределно признателен за вниманието, с което ги обгрижвала и самичък поискал да поеме безусловно всичките й разноски.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР