Ново разкритие направи блогърът Любомир Жечев използвайки Google Maps. По

...
Ново разкритие направи блогърът Любомир Жечев използвайки Google Maps. По
Коментари Харесай

Разкритие! Полицейски коли пазили прослувутия SS Клуб на Мартин Нотариуса

Ново разобличаване направи блогърът Любомир Жечев употребявайки Гугъл Maps. По думите му полицейски коли през годините са пазели клуба на Мартин Божанов – Нотариуса.

SafeNews разгласява цялостното му разобличаване без редакторска интервенция:

Дами и господа, с общителното подпомагане на фен на Най-Великия Подкаст от квартал Гео Милев в София Ви представям няколко фотоси от Гугъл Maps към прослувутия SS Клуб на Мартин Нотариуса.
Според фена на подкаста клубът е бил обкръжен от 14 камери и постоянно там са спирали скъпи коли като Nissan GTR, Maybach и прочие

По-учудващото (ИЛИ ПЪК НЕ) обаче били ПОЛИЦЕЙСКИТЕ КОЛИ

Човекът описа, че няколко пъти, когато си е викал такси, то спирало пред този клуб, само че малко по-късно излизали хора с револвери, които гонят таксиметровия автомобил.

За положително или неприятно Гугъл Maps е задоволително великодушен откъм информация. Даже повече от колкото би трябвало. От фотосите, запечатани през Юни 2015, се вижда (може би) граждански служител на реда с бяла Астра и затъмнени прозорци. Сякаш елементарно се схваща, че е полицай… даже единствено от фотосите. Колата (като че ли) няма гражданска.

Според фена на фрагментите от Гугъл Maps в действителност се виждат няколко полицейски автомобила – Бяла Астра, Син Опел, Форд.

Но както е споделил класикът: Аз не знам, кажете вие!

Заради лек бъг в софтуера на Гугъл даже може да опитаме да познаем номера на едната Астра. Моето съмнение е СА 7218 РМ/РН

По думите на „ най-великия фен “ гаражът насреща е закупен от свързани с SS клуба лица, тъй като в него постоянно имало 2-3 въоръжени бабаита.

„ Лека-полека завзеха цялата улица, изрязаха храстите, които им пречат на видимостта на камерите и не даваха на никой да паркира там “, приключва наблюдателният гражданин на квартал Гео Милев.

Дали ще разберем кой е ходил в този клуб, по какъв начин мислите? АЗ НЕ ЗНАМ, КАЖЕТЕ ВИЕ!

п.п. Цялата информация е налична в Гугъл Maps

Още вести четете в категорията Крими&Темида
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР