Ново ключово изказване на руския президент Владимир Путин. Той отговори

...
Ново ключово изказване на руския президент Владимир Путин. Той отговори
Коментари Харесай

Разкритие от Путин. Възстановява ли границите на Руската империя?

Ново основно изявление на съветския президент Владимир Путин. Той отговори на обвиняванията, че с признаването на независимостта на Донецк и Луганск възвръща границите на Руската империя

Путин отхвърли спекулациите, че Русия има намерение да се възвърне в рамките на Руската империя на фона на признаването на независимостта на Донецката и Луганската национални републики (ДНР и ЛНР). Президентът направи това изказване по време на срещата си с президента на Азербайджан Илхам Алиев, съобщи ТАСС.

Държавният глава отговори, че е планувал сходни обвинявания от страна на Запада. „ Това безусловно не е правилно “, разгласи той.

Според съветския водач след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики Русия призна новите геополитически действителности и интензивно работи за усилване на съдействието с всички самостоятелни страни, зародили в постсъветското пространство.

„ Дори в доста остри обстановки, което е уреждането на Нагорни Карабах, ние постоянно сме работили доста деликатно, изхождайки от ползите на всички страни, участващи в този развой “, изясни президентът Путин и добави, че Русия постоянно се е опитвала да реализира взаимно допустими решения.

Путин сподели още, че равнището и качеството на връзките сред Москва и Киев са занижени след 2014 година

На 21 февруари президентът Путин подписа укази за признание на независимостта на ДНР и ЛНР и подреди на въоръжените сили на страната да поддържат мира в републиките. На идващия ден Държавната дума ратифицира споразуменията за другарство, съдействие и взаимопомощ с ДНР и ЛНР. Те включват и военна помощ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР