Ново изследване установи, кои са водещите прости за постигане начини

...
Ново изследване установи, кои са водещите прости за постигане начини
Коментари Харесай

5 прости начина да изглеждате по-интелигентни

Ново проучване откри, кои са водещите елементарни за реализиране способи да изглеждате по-интелигентни в очите на другите. Ето ги:

  • Разнообразете дрешника си. Носете повече облекла.

Когато носите повече облекла, това прави по този начин, че да изглеждате по-компетентни. Понякога даже махането на един пуловер прави по този начин, че да изглеждате по-малко способени, демонстрират резултатите от проучването. Това предписание важи както за мъже, по този начин и за дами. Ефектът се получава главно тъй като разкриването на повече плът концентрира другите да одобряват повече тялото на личността, вместо нейния разсъдък.

  • Правете контакт с очи.

Ако установите контакт с очи по време на диалог това ще накара другия да ви одобри като по-умен. А което е и по-интересно, тестванията демонстрират, че тези, които поддържат контакт с очи са в действителност по–интелигентни от останалите.

  • Обърнете внимание на прическата си.

Ежедневната прическа със междинна дължина на косата прави по този начин, че дамите наподобяват по–интелигентни. При мъжете междинната дължина на прическата и изключително, когато е сресана на едната страна, придава просветеност.

  • Отваряйте очите си, не се мръщете.

Доброто наспиване способства доста за интелигентната визия на хората, тъй като въздейства върху тяхното неутрално изражение на лицето. Когато сте отпочинали очите се отварят повече и няма и най-малката нацупеност по лицето.

  • Говорете постепенно

Така ще звучите по-интелигентно.

Psy Blog

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР