Ново бебе в попа може да се появи следващата година.

...
Ново бебе в попа може да се появи следващата година.
Коментари Харесай

Дидо и Карина работят за второ бебе

Ново бебе в попа може да се появи идната година. На креативната активност към неговото основаване са се отдали поп артиста Дичо и обичаната му Карина, научи HotArena .

Музикантът е въодушевен от бащинството и доста се надява скоро още веднъж да стане баща. След като прекарва съвсем цялото си време с щерка си Ариел, артистът е решил, че е време да усили броя на членовете на фамилията си.

Дичо, който се изяви и като артист в „ Беси ”, прекара цяло по морето на участия . Заедно със брачната половинка и щерка си, той даже съумя да провежда кръщене на наследницата си — покръстването стана на 22 август в църквата „ Свети Георги ” в Синеморец.

Дичо е влюбен от години в мястото и даже описа за мистична чешма, от която пиеш ли вода, постоянно се връщаш на същото място.

Междувременно музикантът се е отдал освен на околните си, само че и на кариерата. Дичо работи по грандиозна премиера на албума си „ Дух ”.

„ Излиза на 1 октомври и има 21 песни, като вътре са включени двата ми дуета с Лора Караджова, с „ Ъпсурт ”, с „ Акага ”, Поли Генова.

Изобщо, тавата е доста разнообразна като музика, а като прибавим и новите части с оперната прима Гери Николова, със Скандау, Играта, Дебора, Лео и Део, се получава един доста пъстър артикул ”, разкрива Део.

В същото време музикантът се похвали, че в свободното си време се грижи за зеленчуковата градина в село Лозен, където живее със фамилията си и залага на здравословна екохрана, лично произвеждане.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР