Новият запис на Боб Дилън на „Blowin' In the Wind“

...
Новият запис на Боб Дилън на „Blowin' In the Wind“
Коментари Харесай

Запис на Боб Дилън ще бъде продаван на търг

Новият запис на Боб Дилън на „ Blowin' In the Wind “ ще бъде продаден на търг преди отбелязването на 60-ата годишнина от излизането на именитата ария , оповестява Асошиейтед прес.

Той е дело на продуцента и популярен китарист от групата на артиста - Джоузеф Хенри, прочут като Ти Боун Бърнет. Записът е върху нов аудио притежател - революционни дискове „ Ionic Originals “, които съгласно Бърнет улавят тон с по-добро качество от дигитален, CD или винил формат. Те са първият пробив в аналоговото възпроизвеждане на тон от повече от 70 години.

Новата студийна версия на Боб Дилън на класиката „ Blowin' In the Wind “ ще бъде продадена на търг в Лондон от аукционната къща „ Кристис “ на 7 юли.

Първоначалната оценка е сред 752 хиляди и 1,2 милиона щатски $ , само че се чака да я надвиши.

Песента е публично издадена в албума на Дилън през 1963 година „ The Freewheelin “, само че е записана на 9 юли 1962 година, което значи, че търгът на „ Кристис “ ще се организира два дни преди 60-ата на шлагера.

Преди търга, новият запис на „ Blowin' In the Wind “ ще бъде разполагаем за слушане на специфични сесии за персонално прослушване, по предварителна спогодба.

Първо ще бъде показан в Лос Анджелис на 8 юни, по-късно в Ню Йорк - на 15 юни, и най-после в Лондон от 2 до 7 юли.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР