Новият устройствен план на Борисовата градина блокира каквито и да

...
Новият устройствен план на Борисовата градина блокира каквито и да
Коментари Харесай

Край с мераците за нова “Армия”! Общината кляка пред “Зелените”! Ето защо Стоичков призова агитката на ЦСКА на протеста довечера!

Новият организационен проект на Борисовата градина блокира каквито и да е ремонтни действия на стадион “Българска армия”, сигнализира към този момент 7DniSofia.bg! Причината е в натиска на “Зелените” да не се режат дървета и да се налива бетон в парка. Еко-рекетьорите отхвърлиха сходно нещо, само че обстоятелствата са тъкмо такива!
Според Подробен устройствен план обекти като лятната къпалня “Мария Луиза”, Националния стадион “Васил Левски”, комплекс “Българска армия”, Националния колодрум “Сердика”, Телевизионната кула са такива с огромна историческа стойност и социална значителност. Подробен устройствен план планува запазване на образа им и позволява минимална интервенция във връзка с модернизиране на спортните уреди, което да не нарушава по никакъв метод дървесна растителност, озеленените откоси и останалите детайли на съществуващите зелени площи. Т.е. ЦСКА няма право даже да окоси храстите зад стадиона, с цел да ремонтира там!

Застрояването пък се лимитира до опазване на съществуващите здания и уреди, които имат директна значителност за съществуването на парка и обектите в него. За стадион “Българска армия” е планувано само слагането на…”подвижна козирка за отчасти помрачаване на трибуните”, каквото и да значи това!

Описани по този метод, възбраните блокират желанията на Гриша Ганчев, Христо Стоичков и Юлиян Инджов за огромен ремонт на стадиона, който да го трансформира в най-хубавия в България! Нещо повече, даже “лекият” вид с надграждане на нови браншове над съществуващите е неосъществим, тъй като е неразрешено изливането на бетон.

Отделно няма по какъв начин да се направи стадион от по-висока категория, без да се отрежат дървета за по-голям паркинг, отговарящ на условията на УЕФА. Две организации на “Зелените” към този момент са внесли писма в Столична община, че ще блокират отрязването на каквито и да е дървета и появяването на нови паркинги в Борисовата градина.

Припомняме, че измежду главните хора в организацията на “Зелените” е Никола Газдов (гологлавият на фотографията на управлението на Зелените), лице назаем на Кирил Домусчиев, което се пробва към този момент втора година да блокира активността на законния ЦСКА. Със сигурност под негово давление организацията ще продължи да притиска общината за недопускане на каквито и да е съществени ремонтни действия в парка.



Припомняме, че преди време главният човек на сдружението “ЦСКА Завинаги” Александър Чакмаков разкри, че на футболния клуб е наложена санкция в размер на 50 000 лв.. Причината са пет отсечени кестена, които са пречели на построяването на игрище за детско-юношеската школа. Шокиращото в тази ситуация бе, че ЦСКА имаше позволение за санитарната сеч още от предходните притежатели. От “Зелени системи” обаче пристигнали и съставили акт, под натиска на “Зелените”.

  Неслучайно легендата на ЦСКА Христо Стоичков прикани всички да се включат в днешния кротичък цивилен митинг против един от клановете на българската мафия – Зеленият! Шествието потегля в 18 часа от паметника на Алеко на “Витошка” и към този момент стотици армейци потвърдиха, че ще поддържат митинга. Начело на него ще е една от огромните митове на ЦСКА – Любо Ганев!


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР