Новият център е с капацитет до 1100 места като най-голямата

...
Новият център е с капацитет до 1100 места като най-голямата
Коментари Харесай

Пампорово откри нов конгресен център за 4 млн. лв

Новият център е с потенциал до 1100 места като най-голямата зала е със 750, излиза наяве от информация на компанията.

© Пампорово АД Нов конгресен център с общ потенциал до 1100 седящи места бе открит през уикенда в Пампорово след инвестиция от 4 млн. лева дружно с началото на летния туристически сезон. Той е настрана крило към хотел " Перелик ", стана ясно от информация, оповестена от " Пампорово " АД, притежател на инфраструктурата в курорта и петзвездните хотели " Орловец " и " Перелик ", както и бутиковата вила " Арфа ".

Ново място за събития

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък През уикенда по време на откриването на летния туристически сезон в Пампорово от компанията оповестиха, че е приключен новият конгресен център Pamporovo convention center, който разполага с пет конферентни зали с потенциал до 1100 седящи места, като най-голямата от тях е с потенциал от 750 места. Площта му е 2700 кв.м и се намира в настрана крило на петзвездния хотел " Перелик " със независим вход и топла връзка с хотел " Орловец ", излиза наяве от информация, оповестена от компанията. По информация на Българска телеграфна агенция от сдружението инвестицията в новия комплекс е 4 млн. лева, а задачата е курортът да се разгърне като дестинация за ски, летен и конгресен туризъм целогодишно.

Начало на летния сезон

През уикенда Пампорово откри летния туристически сезон, като новото за тази година е авантюристичен парк в местността Язовира, който включва въжена градина и атракцион с водни колела и лодки, излиза наяве от информацията на Българска телеграфна агенция. Идеята е на идващ стадий той да се в зоната към Язовира, Студенец и Малката стена. Работят лифтове 1, 2 и 4, както и този в Чепеларе (сряда до неделя), излиза наяве от уеб страницата на Пампорово.

През предходната седмица летният сезон бе открит и на Банско, където и през тази година ще има 400-метрова водна пързалка на Бъндеришка поляна, както и други атракции като надуваема стена за катерене, стрелбище, футбол на дребни малки врати и други, излиза наяве от информация на концесионера " Юлен ". Там работи кабинковият въжен превоз, който свързва Банско със ски зоната. В средата на юни Боровец откри сезона с актуализирани детайли във въжения парк " Бороландия " и парка за колоездене Borovets Mountain Bike Park, като там работят два лифта - кабината и " Ситняково експрес ".
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР