Новият треньор в Гласът на България“ Михаела Филева призна, че

...
Новият треньор в Гласът на България“ Михаела Филева призна, че
Коментари Харесай

Майката на Михаела Филева – сенсей по карате с черен колан  


Новият треньор в „ Гласът на България “ Михаела Филева призна, че майка й е сенсей с черен колан по карате. Поп звездата разкри това, с цел да притегли един от надарените участници в кастинигите на мрачно в своя тим.

Ния Крушева е единствено на 16 г, само че към този момент има две трофеи на балкански първенец и три на държавен.

„ Когато би трябвало да изляза да се удрям, съм изцяло спокойна, само че когато би трябвало да пея, цялата стартирам да трептя “, споделя Ния. „ Въпреки това обичам да надвивам и съм тук, с цел да победя “, безапелационна бе тийнейджърката, която избра да продулжи в шоуто като част от тим Графа.

Михаела Филева рядко все по-рядко приказва за фамилията си пред медиите, само че е общоизвестно, че майка й е най-важният човек в живота й.

Агроном по обучение, тя отглежда Михаела сама след 2-годишна възраст. Предполага се, че повода за разлъка с татко й е демонстрация на физическо принуждение и че точно това я тласка към бойните изкуства като средство за самоотбрана. Филева влиза в неприсъствен контакт с татко си едвам откакто името й става известно на музикалната сцена.

От втория брак на родителя си тя има братя близнаци, към този момент младежи, които потърсили връзка с нея във Facebook и съумели да я изненадат с букет на едно от участията й.

 

 

 

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР