Новият треньор на Тотнъм Андж Постекоглу обеща вълнуващ футбол на

...
Новият треньор на Тотнъм Андж Постекоглу обеща вълнуващ футбол на
Коментари Харесай

Новият треньор на Тотнъм: Ще изградим отбор, с който всички ще се гордеят

Новият треньор на Тотнъм Андж Постекоглу даде обещание трогателен футбол на почитателите на Шпорите, към които насочи особено послание.

В началото на седмицата австралиецът публично бе разгласен за новия необут на лондончани, като ще стартира публично работа на 1 юли. Той е прочут с атакуващия си футбол, който ще опита да съобщи и на новия си отбор.
 Тотнъм има вяра, че трансфер на Магуайър може да задържи на Кейн в отбора
Тотнъм има вяра, че трансфер на Магуайър може да задържи на Кейн в отбора

" Шпорите " демонстрират интерес към 30-годишния централен защитник

" Страхотно е, че ще бъда треньор на този популярен футболен клуб и нямам самообладание да стартира. Това отлична опция да погледнем в друга посока. Целта е да играем футбол, който въплъщава полезностите и традициите на Тотнъм. Надявам се, че ще изградим тим, от който ще се гордеете, и който ще ви вълнува " съобщи Постекоглу.

Шпорите приключиха едвам 8-и през последния сезон във Висшата лига, а в този момент са изправени и пред сериозната заплаха да би трябвало да се разделят и с талисмана си Хари Кейн, който има единствено още годиа от контракта си.
 Тотнъм разгласи публично новия си управител
Тотнъм разгласи публично новия си управител

Постекоглу подписа за 4 години, стартира на 1 юли

" Мога да ви уверя, че още от началото на подготовката няма да оставим нито един непреобърнат камък от мен, екипа и играчите, с цел да подсигуряваме, че при започване на сезона вие, както и аз, ще бъдем извънредно разчувствани от това, което ни чака. Очаквам ви на стадиона и нямам самообладание за пътешествието, което ни следва " добави той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР