Новият треньор на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие обясни, че

...
Новият треньор на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие обясни, че
Коментари Харесай

Новият треньор на ПСЖ: Имаше добри моменти, но още нямаме синхрон

Новият треньор на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие изясни, че футболистите му би трябвало да се приспособяват към новата скица 3-4-1-2. Той разяснява представянето на тима след успеха на отбора му над японския Кавазаки Фронтале с 2:1 в контрола, играна в Токио.

"Беше доста равномерен мач против един тим, който е в средата на шампионата си, т.е. - те са подготвени физически, тактически и механически. Ние направихме забавни неща. Хареса ми, че тимът ни пресираше високо. Това ни разреши да бъдем рискови и да създадем доста положения. Играем към този момент в нова система - 3-4-1-2 и би трябвало да свикнем. Нямаме още синхрон. Трябва да заобикаляме да ни лишават топката, когато сме в преход в играта ", разяснява след мача Галтие.

"Леандро Паредес усети мускулна болежка в края на последната подготовка, нищо тревожно. Марко Верати още има болки и взехме решение да не го използваме, тъй като към момента няма 5 тренировки с нас. Кейлор Навас ще играе във втория мач против Урава Редс ", посочи експертът. "Отборът ни работи доста добре. Ако няма его, няма да имаме първенци. А без първенци не можем да печелим ", приключи Галтие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР