Новият треньор на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, ще се

...
Новият треньор на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, ще се
Коментари Харесай

Томас Тухел ще връща добрата форма на една от звездите на Байерн

Новият треньор на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, ще се опита бързо да върне формата на Лирой Сане. Германският национал позагуби положителната си форма при предходния треньор Юлиан Нагелсман и постоянно оставаше запаса напоследък, написа Sport1. 

Тухел доста харесва качествата на офанзивния футболист, като възнамерява Сане да играе съществена роля в заключителната част от сезона, когато баварците ще се борят за три трофея. Очаква се Лирой да стартира като титуляр още в съботното дерби с Борусия Дортмунд, защото Джамал Мусиала се възвръща от травма и към момента не е възобновил пълноценни тренировки. 

Лирой Сане се усеща подготвен за игра и подготвен да потвърди себе си. Той е на мнение, че виновността за слабото му показване е негова. В същото време офанзивният футболист е бил в положителни връзки с Нагелсман и му е бил признателен за обществената поддръжка и разрешението да пътува до Англия по време на паузата за мачовете на националните тимове, с цел да се види със фамилията си. 

Томас Тухел към този момент се е потвърдил като треньор, който умее да се оправя с по-особени характери в тимовете, които е водил. 49-годишният експерт завоюва на своя страна играчи като Пиер-Емерик Обамеянг, Усман Дембеле и Неймар по време на престоите си в Борусия Дортмунд и ПСЖ. Сега очакванията на управлението на баварците са, че ще успее да влезе " под кожата " и на Сане. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР