Новият топ модел в гамата на Mercedes-AMG е GT купе,

...
Новият топ модел в гамата на Mercedes-AMG е GT купе,
Коментари Харесай

„Наточиха“ Mercedes-AMG GT купе

Новият топ модел в гамата на Mercedes-AMG е GT купе, чието второ потомство към този момент излиза на пазара. Яките динамични характерности за шофиране в този момент са комбинирани с нараснала склонност за ежедневна приложимост. С фабричното шаси " Active Ride Control " с дейна стабилизация при наклоняване, както и общоприетоо ръководство на задния мост и дейна аеродинамика, инженерите са изострили профила на характерностите на шофиране.

За първи път спортното купе трансферира мощността си на пътя с изцяло изменчивото AMG Performance 4Matic+ задвижване на всички колела. В композиция с AMG 4,0-литров, V8, битурбо мотор, това води до преживяване при шофирането на най-високо равнище.

Ексклузивната архитектура на AMG състезателен автомобил със комплицирана композитна алуминиева конструкция на каросерията разрешава конфигурацията 2+2. За състезателен автомобил от този клас това значи, че пасажерите имат доста положително чувство за пространство и задоволително място за багажа си.

„ Нашият нов GT явно е най-хубавият артикул в диверсифицираното ни портфолио и е освен най-младият модел на марката на AMG, само че и явен ангажимент към спортната кола, създадена в Афалтербах “ - споделя Майкъл Шийбе, ръководител на ръководството на Mercedes AMG GmbH - „ С новата идея на размерите и вероятните 2+2 места желанията на клиентите са още по-уважени. “

На пазара излизат два разновидността - AMG GT 63 4Matic+ Coupe с мощ от 430 кВт/585 к.с. (максимална скорост: 315 км/ч) и AMG GT 55 4Matic+ Coupe с мощ от 350 кВт/476 к.с. (максимална скорост: 295 км/ч). С по-мощния мотор спринтът от 0 до 100 км/ч лишава 3,2 секунди, до момента в който на машината с 476 к.с. са нужни 3,9 секунди за това.

Концепцията с разширени размери с опционални 2+2 седалки предложи на дизайнерите нови дизайнерски варианти за екстериора. Дългото междуосие, късите надвеси и стръмното предно стъкло вършат новия AMG GT да наподобява стилен и мощен. Страничният аспект се характеризира с безпрепятствено моделирани повърхности без ръбове, чак до вдлъбнатите дръжки на вратите. Експресивно моделираната задна раменна зона придава на автомобила спомагателен състезателен външен тип.

Джантите от лека сплав, които са съвсем изравнени с каросерията, акцентират мощността и динамичността. Активният заден спойлер е безпроблемно интегриран. Дизайнът на кокпита, в това число централния екран в централната подпора, е фокусиран върху лидера и основава изцяло хармонично усещане. Напълно цифровият инструментален панел е интегриран в тримерен визьор.

Централната подпора се влива в долната част на арматурното табло. Функционален и оптичен център е 11,9-инчовият мултимедиен сензорен екран. Задните седалки покачват условната склонност за ежедневна приложимост и са подобаващи за хора с растеж до 1,50 метра. Книгите за поръчки към момента не са отворени само че може да се допусна цена от 170 000 евро нагоре.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР