Новият старши треньор на Лудогорец Ивайло Петев привлича двама босненски

...
Новият старши треньор на Лудогорец Ивайло Петев привлича двама босненски
Коментари Харесай

Двама босненски специалисти ще се присъединят към щаба на Петев в Лудогорец

Новият старши треньор на Лудогорец Ивайло Петев притегля двама босненски експерти в щаба си, научи Българска телеграфна агенция от източник от клуба. Ади Адилович и Адмир Козлич са приели поканата на Петев да се причислят към българския първенец и са прекратили взаимоотношенията си с досегашния си тим ФК Сараево.

Те са пристигнали през днешния ден в Разград, само че към момента не могат да стартират работа, защото нямат нужните трудови документи.
 БФС разгласи наказванията, Лудогорец отнася най-сериозна санкция БФС разгласи наказванията, Лудогорец отнася най-сериозна санкция
Ивайло Петев познава чудесно двамата треньори, с които той към този момент работи в щаба си като селекционер на националния тим на Босна и Херцеговина по футбол в интервала от май 2021 година до декември 2022 година.

40-годишният Адилович, който е някогашен народен пазач на Босна, е експерт по подготовката на вратарите. 38-годишният Козлич е видеоанализатор. Той има над десетилетие опит, като с изключение на в родината си, е работил за младежкия народен тим на Австрия до 21 години, за австрийските Щурм Грац, Капфенберг и Щалхофен, както и за Дунайска стреда в Словакия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР