Новият старши треньор на Байерн Томас Тухел заяви, че в

...
Новият старши треньор на Байерн Томас Тухел заяви, че в
Коментари Харесай

Тухел: В Байерн не трябва да мислим, че титлата ни се полага

Новият старши треньор на Байерн Томас Тухел съобщи, че в тима няма рецесия, макар отпадането от шампионатите за купата на Германия и Шампионската лига.

" Изоставаме по отношение на упованията на почитателите, само че в три следващи години играем четвъртфинал на Шампионската лига. Това не е рецесия ", съобщи Тухел на конференция преди дуела с Майнц в събота.

В сряда Байерн се сбогува с Шампионската лига с тъждество 1:1 с Манчестър Сити, което направи общия резултат от двата мача 4:1 в интерес на британския първенец.

" Не можем да слагаме всичко под въпрос. Много огромни клубове не стигнаха до четвъртфиналите. Ние оставаме окуражени и постоянно да желаеме повече ", сподели още Тухел.

Той добави, че схваща, че за клуб с мащабите на Байерн три години подред без полуфинал за купата на Германия е още по-притеснително, само че е убеден, че баварците ще завоюват купата в Германия за 11 поредна година, в случай че подходят вярно. Те имат две точки задатък пред втория Борусия Дортмунд.

" Важно е по какъв начин тимът ще се оправи със обстановката, в която се намираме. Много неща могат да се случат и споделям това от персонален. Когато бях в Пари Сен Жермен, изгубихме купа, която смятахме за даденост. Така че не би трябвало да одобряваме, че е даденост, че ще станем първенец ", добави наставникът.

Тухел сподели още, че чака сложен мач в Майнц, защото противникът е без проваляне към този момент девет мача и обича да играе физически футбол.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР