Новият спортен директор на Тотнъм Хотспър Фабио Паратичи иска да

...
Новият спортен директор на Тотнъм Хотспър Фабио Паратичи иска да
Коментари Харесай

Тотнъм броди около звезда на Дания от UEFA EURO 2020

Новият състезателен шеф на Тотнъм Хотспър Фабио Паратичи желае да докара в Лондон атакуващия футболист на Дания Микел Дамсгоорд през това лято. Играчът на Сампдория прикова вниманието с изявите си на UEFA EURO 2020, а също по този начин осъществя гола за „ аления динамит” в полуфинала против Англия, само че мачът за жалост бе изгубен от Дания с 1:2 след продължения.

Дамсгоорд приключи континенталния шампионат с два гола и асистира един път в пет мача, а също по този начин направи и положително усещане през първия си сезон с отбора от Генуа. Според италианските медии Паратичи е опитал да докара Дамсгоорд в Ювентус, до момента в който той работеше там, а в този момент шефът при „ шпорите” желае да докара играча в Северен Лондон.

Тотнъм би трябвало да пребори Лийдс, Саутхемптън, Кристал Палас и Уест Хем за подписа на 21-годишния нападателен футболист, който има контракт със Сампдория до лятото на 2024-а година. Играчът игра за Самп 37 пъти през предишния сезон, в които вкара два гола и подаде за други четири в Серия А.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР