Новият спортен директор на Айнтрахт (Франкфурт) Тимо Хардунг изтъкна добрата

...
Новият спортен директор на Айнтрахт (Франкфурт) Тимо Хардунг изтъкна добрата
Коментари Харесай

Спортният директор на Айнтрахт: Левски ни създаде проблеми

Новият състезателен шеф на Айнтрахт (Франкфурт) Тимо Хардунг посочи положителната игра на Левски при равенството 1:1 в първия мач от плейофите на Лигата на конференциите на УЕФА на стадион " Васил Левски " нощес.

Германците, носители на трофея в Лига Европа за сезон 2021/2022, поведоха с ранно попадение на Коло Муани, само че Асими Фадига справедливо изравни за " сините " малко преди края на спомагателното време, откакто българите сътвориха повече рискови обстановки пред вратата на гостите.  

" Трябва да признаем, че мачът като цяло не беше под наш надзор. На почивката коментирахме, че би трябвало да нападаме по крилата, само че не успяхме да го създадем. Левски ни сътвори много проблеми, а ние не можахме да се противопоставим оптимално. Съперникът игра доста съсредоточено, а и играчите им получиха много спомагателна мощ от почитателите. Левски е сериозен съперник и ние също би трябвало да се отнесем оптимално съществено в реванша. Уверен съм, че нашата класа ще си каже думата и ще спечелим ", сподели Хардунг. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР