Новият собственик на Челси Тод Боели продължава да не изглежда

...
Новият собственик на Челси Тод Боели продължава да не изглежда
Коментари Харесай

Боели: Учим се

Новият притежател на Челси Тод Боели продължава да не наподобява обезпокоен за протичащото се с тима, който е в доста слаба форма и натрупа загуба след загуба. Американецът е подложен на критика, че не схваща задоволително от футбол, само че пък и самият той признава, че продължава да се учи.

“Футболът е световен спорта и за разлика от Съединени американски щати там няма профсъюзи ”, показа той в изявление за американския милиардер Майкъл Милкен, който е измежду най-богатите хора в света.

“Във футбола във всяка страна има пазар за най-силните футболисти, като всеки от тях е друг - продължи той. - Има пазар в Португалия, подобен във Франция, както и подобен в Англия ”.

“Ясно е, че би трябвало да изградиш тим и треньорът е този, който го управлява. Мисля, че научихме доста за другите пазари. Общото на всички места по света е, че почитателите са извънредно взискателни ”.

“Знаете, че те (привържениците - -б.р.) желаят победи, само че същото желаем и ние. За нас това (Челси - б.р.) е дълготраен план. Наистина имаме вяра, че ще намерим решение и ще успеем да се оправим. В най-силното състезание на света сме, съгласно мен сме и в топ града на света (Лондон - б.р.) и клубът е ситуиран на необикновено място в този топ град ”, сподели още Боели.

Този сезон Челси към този момент е воден от трети управител, откакто Боели уволни първо Томас Тухел, а след това изгони и Греъм Потър. Сега отпред на тима е Франк Лампард, който обаче загуби всичките си шест мача до момента.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР