Новият силен човек в ръководството на Ботев (Пловдив) – Еролин

...
Новият силен човек в ръководството на Ботев (Пловдив) – Еролин
Коментари Харесай

Босът на Ботев Пд си назначи съветник, новият шеф отива на разговори с Киров

Новият мощен човек в управлението на Ботев (Пловдив) – Еролин Кючуков, направи първото си изказване след назначението си в клуба. Бургаският експерт призна, че е дал отговор позитивно на предлагането на притежателя на Ботев Георги Самуилов да стартира работа при " жълто-черните “ като консултант на клубния необут по спортно-техническите въпроси.

" Да, организирах диалог с господин Самуилов. Получих предложение и съм щастлив, че стартирам работа в един влиятелен клуб, какъвто е Ботев (Пловдив). Първото нещо, което ще направя, е да седна на диалог със старши треньора Николай Киров и със спортния шеф Адалберт Зафиров. След това и с изпълнителния шеф Иван Йотков. Искам да чуя тяхното мнение по най-наболелите въпроси в клуба. За момента обаче избирам да не върша някакви съответни изказвания. Нека първо да се ориентирам в ситуацията “, съобщи за Burgas24.bg Еролин Кючуков.

Припомняме, че за последно той бе треньор на Надежда (Доброславци), а преди този момент водеше и тима на Черноморец (Бургас).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР