Новият шеф на Байерн Макс Еберл беше представен днес официално

...
Новият шеф на Байерн Макс Еберл беше представен днес официално
Коментари Харесай

Новият шеф на Байерн: Титлата не е загубена

Новият началник на Байерн Макс Еберл беше показан през днешния ден публично от баварците. Еберл е новият състезателен шеф и ще поеме поста от 1-и март. Той разгласи, че сезонът не е отписан и че има вяра в възможностите на тима да се пребори за нова шампионска купа. В момента Байерн е втори в Бундеслигата, на 8 точки от водача Байер Леверкузен.

Еберл игра 15 години в Байерн – до 1994-а година. После той изкара. Новият началник на Байерн се реалокира в Лайпциг през 2022 година, само че беше уволнен през септември.

„ За мене е страхотна наслада да се върна в този клуб след 30 години. Връщам се вкъщи. Целта през идващите три месеца е да вземем максимума от сезона. Необичайно е да сме в ролята на преследвачите и да изоставаме на 8 точки от първата позиция. Също по този начин изоставаме и в Шампионската лига,. Кой знае какъв брой – даже може да станем и първенци “, сподели той.

„ Ще бъде мъчно и доста огромно предизвикателство, само че не желая да отчислявам сезона към момента. Все още има задоволително точки, които ще се разиграят, а значимото е да не подаряваме на съперниците лесни победи “, добави Еберл.

Той сподели, че първата му работа ще е да откри правоприемник на Томас Тухел.. „ В момента има доста спекулации за това кой ще бъде треньор на тима за идващия сезон. Но първо би трябвало да проучваме, умерено да помислим и да изберем верния човек. А по-късно да намерим и верните играчи “, приключи новият началник на Байерн.

Welcome (back) to, Max!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР