Новият шампион в “средна категория на UFC Израел Адесаня разказа

...
Новият шампион в “средна категория на UFC Израел Адесаня разказа
Коментари Харесай

Адесаня получил контузия само седмица преди битката с Перейра

Новият първенец в “средна ” категория на UFC Израел Адесаня описа за тежка травма, която е получил единствено седмица преди третия му конфликт с Алекс Перейра на събитието UFC 287.

Адесаня показа в своя YouTube канал, че по време на подготовка в седмицата преди дуела е получил скъсване първа степен на кръстна връзка на коляното, само че защото към този момент е имал опит с сходни обстановки преди борби, е превъзмогнал болката и е траял със заниманията.

“Бил съм се по този начин и преди. Три седмици преди дебюта ми във веригата контузих глезена си. В различен случай, три седмици преди борбата с Дерек Брънсън контузих коляното си и трябваше да почивам цели пет дни без да върша нищо! Три седмици преди най-голямата борба в живота ми. Тези неща остават част от историята ми. Никой не желае такива неща да му се случват, само че в случай че не можеш да промениш събитията, би трябвало да промениш вероятността си ”, споделя хегемонът при 84-килограмовите в UFC.
 Адесаня си отмъсти на Перейра на UFC 287 и още веднъж е първенец Адесаня си отмъсти на Перейра на UFC 287 и още веднъж е първенец
Въпреки контузията, Адесаня надви над противника си с нокаут във втория рунд. Така двамата с Алекс Перейра към този момент държат по една победа един против различен по разпоредбите на ММА, само че в професионалния кикбокс бразилецът има два триумфа над Адесаня. Въпреки, че мнозина почитатели считат, че разногласието сред двамата към момента не е позволен, не се чака да забележим конфликт Адесаня-Перейера още веднъж, защото последният разгласи пред медиите в дните след дуела, че ще премине в по-високата категория до 93 кг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР