Новият шампион на WBC в тежката дивизия – Тайсън Фюри,

...
Новият шампион на WBC в тежката дивизия – Тайсън Фюри,
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Дионтей Уайлдър не удря по-силно от Владимир Кличко

Новият първенец на WBC в тежката дивизия – Тайсън Фюри, изрече забавна позиция за някогашния собственик на зелено-златния колан – Дионтей Уайлдър.

Двамата се срещнаха за повторно доскоро повече от месец, като британецът господства над своя противник и мачът бе преустановен в седмия рунд. Американецът, който е прочут с чудовищната си дясна ръка, по този начин и не съумя да тормози „ Краля на ромите “, както го направи в първата им среща през 2018 година

Тогава „ Бронзовия бомбардировач “ прати на два пъти Фюри в нокдаун, само че британецът намерено съобщи, че Дионтей Уайлдър надалеч не е този мощен боксьор, за който той и почитателите му го показват.

„ Не мога да кажа, че Уайлдър е индивидът с най-силен удар в историята на бокса, тъй като не съм се бил с хората от предходните столетия “, сподели британецът.

„ Не мисля, че Уайлдър удря по-силно от Владимир Кличко. Влад имаше унищожителна мощ в ръцете и завоюва надалеч повече мачове от Дионтей.
„ При Уайлдър нещата не опират толкоз до силата. Той пуска бързи удари и постоянно не можеш да ги видиш. Но както видяхте, човек може да бъде нокаутиран и от всеки, изключително в случай че не забележи удара “, добави Тайсън.

Фюри, несъмнено, знае доста добре какъв брой тъкмо са тежки ударите на украинската машина, защото през 2015 година Кличко бе надигран от британеца.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР