Новият шампион на Аржентина Расинг Клуб отпразнува с грандиозно шоу

...
Новият шампион на Аржентина Расинг Клуб отпразнува с грандиозно шоу
Коментари Харесай

Голямо шоу за новия шампион на Аржентина

Новият първенец на Аржентина Расинг Клуб отпразнува с грандиозно шоу своята 18-та купа. Над 62 000 фенове дойдоха на стадион " Хуан Доминго Перон ", с цел да поддържат любимците си в последната среща от сезона против главния съперник през тази акция Дефенса и Хустисия, а също по този начин да видят награждаването на Академията.
Двубоят от последния 25-и кръг на Суперлигата приключи 1:1 след попаденията на Джонатан Кристалдо (53) и Матиах Рохас (70).

Невероятна атмосфера посрещна играчите на Едуардо Коудет, които излязоха първи на терена и се подредиха, с цел да създадат шпалир на приключилия на второ място в шампионата Дефенса. Малкият клуб от провинцията на Буенос Айрес до кръг преди края беше в битката за златните медали, само че най-после остана на рекордното второ място в историята на клуба.
 Голяма фиеста за новия първенец на Аржентина @@@

Интересното е, че откакто футболистите на Расинг направиха шпалир, сътрудниците им се също върнаха жеста на първенците.

В 15-ата минута целият стадион стартира да скандира и пее в чест на капитана Лисандро Лопес, който игра през този сезон с №15 на гърба. Феновете извадиха огромни транспаранти с лика на своя кумир, който стана голмайстор на шампионата със 17 гола. 36-годишният капитан, който благодари на почитателите, се завърна в Аржентина, с цел да сбъдне фантазията си да стане първенец в родината си с екипа на " бианкочелестите " - нещо, което няма по какъв начин да не бъде оценено от почитателите на Расинг.  Голяма фиеста за новия първенец на Аржентина @@@
Той е един от кошмарите на безконечния противник Индепендинте, откакто има шест попадения в Класико де Авелянеда. Интересното е, че когато Лопес вкарва на " Ел Рохо ", Расинг в никакъв случай не губи, а има четири победи и едно тъждество в дербито, а този сезон донесе успеха с 3:1 в дома на безконечния противник " Либертадорес де Америка ".
 Голяма фиеста за новия първенец на Аржентина @@@
Двата отбора изиграха открит дуел с много положения, като Кристалдо взриви трибуните в 53-ата минута с петото си попадение в този исторически сезон на Расинг. В 70-ата минута звездата на гостите Рохас с глава изравни и вкара своя 10-и гол в шампионата.
 Голяма фиеста за новия първенец на Аржентина @@@

Накрая всички чакаха последния съдийски сигнал, с цел да може да стартира огромният ваучър в чест на първенците. Всички футболисти на отбора от Авелянеда излязоха с децата си на терена, като бяха загасени прожекторите, до момента в който на видео стена бяха прожектирани моменти от мачовете през сезона. Лопес взе думата, с цел да благодари за любовта и поддръжката на всички обичащи Расинг. Малко по-късно подвигна мечтания трофей и шампанското се разхвърча във всички направления.
 Голяма фиеста за новия първенец на Аржентина @@@

Расинг приключи сезона с 57 точки, до момента в който Дефанса остана с 53 точки, а зад тях останаха грандовете Бока Хуниорс (51) и Ривър Плейт (45). Именно тези четири състава се класираха за Копа Либертадорес през 2020 година, като само " милионерите " ще играят плейоф за влизане в групите, до момента в който първите три в класираното имат обезпечено място.

ФОТОГАЛЕРИЯ Примера дивисион 25 кръг, понеделник 8 април  Расинг Клуб 1:1краен резулат  Дефенса и Хустисия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР