Новият сезон на най-успешното музикално риалити у нас Гласът на

...
Новият сезон на най-успешното музикално риалити у нас Гласът на
Коментари Харесай

Новият сезон на „Гласът на България“ стартира тази неделя

Новият сезон на най-успешното музикално риалити у нас „ Гласът на България “, което стартира в ефира на bTV тази неделя, 18 февруари, ще бъде още веднъж с обичаните на феновете треньори и водещ, само че с напълно освежен фон.

След триумфа на четвъртия сезон, за втора година хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc‘ ще има основна роля в предаването. Те ще водят гениите по пътя към триумфа и премията от 50 хил. лева, само че и ще имат наличие на сцената на „ Гласът на България “ като реализатори. Двамата ще показват своя музикален гений още в пилотния епизод, за който са подготвили ново авторско рап парче.

За първи път тази година Pavell & Venci Venc‘ ще имат и достойнството сами да оповестят на надарените претенденти, че към този момент са част от шоуто, откакто са минали предварителните кастинги. „ Венци даде началото и на една традиция, назова я „ Стената на рева “ - всякога, когато моментът стане доста прочувствен и някой от участниците или фамилиите им се просълзят от неспокойствие, той отбелязва това с гвоздей на стената “, разкри Павел. „ Тази година сълзите ще са доста. Зрителите ще станат очевидци даже на годеж. При нас ще е ужасно, възприятията ще варират в двете крайности - от цялостно благополучие до мощна горест. Ще има от всичко “, добави Венци.

Утвърдилите се като най-успешни треньори в „ Гласът на България “ -  Владимир Ампов – Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев, ще седнат още веднъж в паметните червени столове и ще влязат в оспорвана конкуренция, с цел да привлекат в своя тим най-хубавия глас на България за 2018. В сезон пет всеки един от тях ще може да заведе на край не трима, а четирима от участниците, за които се е преборил.

Продължава на идната страница.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР